مراحل ساخت مبلمان چوبی در کارخانه

در این مقاله از وبسایت مبلی من، قصد داریم شما را با مراحل ساخت مبلمان چوبی در کارخانه آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

چوب، یکی از اصلی‌ترین اجزای مد و دکوراسیون مبلمان است که در اماکن مختلف مانند رستوران‌ها، ادارات، هتل‌ها و منازل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای ساخت مبلمان چوبی مراحل زیادی باید طی شود تا آنچه که به دست مشتری می‌رسد، از کیفیت و ظاهر خوبی برخوردار باشد. مراحل ساخت مبلمان، شامل ساخت کلاف، رنگ‌کاری، برش پارچه، خیاطی و رویه­کوبی است که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

جهت خرید، تعمیر مبلمان ، سرویس و کالای خواب می توانید با اپراتور ما در مبلی من تماس بگیرید و از خدمات ما بهرمند شوید.
شماره تماس: ۰۹۱۰۱۶۱۲۰۲۵

مراحل ساخت مبلمان چوبی

ساخت کلاف

این مرحله که در نجاری انجام می‌شود، با واردشدن چوب به‌صورت الوار آغاز خواهد شد. دستگاه‌های مخصوص نجاری، الوارهای چوب را به تکه‌های موردنیاز برای ساخت مبلمان برش می‌زنند و طبق سفارش، طرح و نقش‌هایی نیز روی آن حکاکی خواهد شد.

لازم به ذکر است، منبت‌کاری که در برخی از مبل‌های سلطنتی وجود دارد، در این مرحله از ساخت مبلمان انجام می‌شود. نجارها با توجه به نوع محصول، از ابزارکار و مواد اولیه مبلمان مختلفی استفاده می‌کنند. به‌عنوان مثال کلاف داخلی مبل‌ها را معمولا از چوب روس و نمای بیرونی آن را از راش یا توسکا می‌سازند.

مراحل ساخت مبلمان چوبی

چوب‌های مورد استفاده در ساخت مبلمان

چوب‌های مختلفی در ساخت انواع مبل‌ها به‌کار برده می‌شوند. کیفیت مبل را با توجه به کیفیت چوب و کلاف مبل بررسی می‌کنند؛ زیرا چوب نقش اساسی را در ساخت مبل مخصوصا پایه های مبلی بازی می‌کند.

چوب‌ها با توجه به جنس و خصوصیاتی که دارند، در قسمت‌های مختلف مبل استفاده می‌شوند. در ادامه به انواع چوب‌های کاربردی، در مراحل ساخت مبلمان اشاره می‌کنیم.

  • چوب راش
  • چوب روس
  • چوب گردو
  • چوب توسکا
  • چوب بلوط
  • چوب آکاژو
  • چوب چنار

رنگ ­کاری

پس از ساخت کلاف مبل، نوبت به رنگ‌کاری می‌رسد. در این مرحله قسمتی از مبلمان که نیاز به رنگ­ کردن دارد، به قسمت رنگ‌کاری می‌رود و با توجه به درخواست مشتری رنگ می‌شود.

در این مرحله می‌توان از پلی ­استر برای ثبات رنگ و همچنین زیبایی کار استفاده کرد. البته پلی ­استر دارای انواع مات و براق است که با توجه به سلیقه مشتری می‌توان هر یک از آنها را به‌کار برد.

مراحل ساخت مبلمان چوبی

برش پارچه و خیاطی

پس از مرحله رنگ‌کاری، مبل به بخش خیاطی ارسال می‌شود. در این بخش، انواع پارچه های مبلی را به درخواست مشتری، روی مبل استفاده می‌کنند.

علاوه‌ بر زیبایی، هماهنگی رنگ‌ پارچه‌های به‌کار رفته و جنس پارچه مبلمان نیز بسیار اهمیت دارد.  به‌عنوان مثال برای مبل‌های راحتی بیشتر از پارچه‌های مخمل یا چرم استفاده می‌شود، درحالی که در مبلمان کلاسیک، پارچه‌های سنگین کاربرد بیشتری دارند.

مراحل ساخت مبلمان چوبی

روی­ه کوبی

روی­ه کوبی را می‌توان دقیق‌ترین و حساس‌ترین مرحله از مراحل ساخت مبلمان دانست. روی­ه کوبی باید بسیار تمیز و زیبا انجام شود تا بتواند نظر مشتری را جلب کند. برای رویه­ کوبی از فوم و اسفنج در اندازه‌های مختلف استفاده می‌شود.

تسمه‌کشی، فنرکشی، قرار دادن اسفنج یا فوم روی کلاف و کشیدن پارچه و تنظیم ­کردن آن، همه در مرحله رویه کوبی انجام می‌شود. استفاده از ترفند های مبلمان در این مرحله بسیار کمک‌کننده خواهد بود.

مراحل ساخت مبلمان چوبی

جمع بندی

موارد بسیاری در شکل نهایی یک مبل تاثیرگذار است. پس برای اینکه نتیجه کار بتواند رضایت مشتریان را به‌دست آورد، باید از ابزارکار و مواد اولیه مبلمان مرغوب استفاده کرد.

استفاده از ترفند های مبلمان در مراحل ساخت مبلمان، از ساخت کلاف گرفته تا انتخاب ابزاریراق الات مبلمان، می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

مبلی من، با تلاش برای بهبود سطح کالاهای اولیه، خدمات و افزایش بهره‌وری صنعت چوب در تلاش است تا با کیفیتی روزافزون در زمینه مد و دکوراسیون مبلمان در خدمت مشتریان باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *